سرخ کردن یکی از محبوب ترین روش ها برای فرآوری مواد غذایی است. این فرآیند اساساً احتیاج به گرم کردن روغن بین 150◦C تا 200◦C با هدف ایجاد شرایط مناسب برای حذف آب مواد غذایی دارد. غوطه وری غذا در روغن داغ باعث بخار آب می گردد و متعاقباً مقداری از روغن به غذا نفوذ...
خبرنگارانـ گوجه یکی از اصلی ترین افزودنی هاست که به دو صورت پخته و خام در بیشتر غذا های ایرانی کاربرد دارد. گوجه سرشار از آنتی اکسیدان است؛ همچنین منبع غنی ویتامین c و لیکوپن محسوب می شود. فصل تابستان معمولاً زمان رسیدن گوجه فرنگی تازه است. گوجه های این...
امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ چربی سوز با ماست ایسلندی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا بدن فر یکی از غذاهای فوری و ساده برای شام یا ناهار می باشد. کتلت های سیب زمینی پنیری با اضافه کردن ادویه های معطر مانند سیر و آویشن بسیار لذیذتر و خوش خوراک تر می شود.
این گزارش خبرنگاران زندگی درباره چند مواد اولیه ای است که همواره در آشپزخانه یک آشپز با زبردست وجود دارد. به شما توصیه می کنیم با استفاده از این مواد، ریسک های آشپزی خود را کاهش دهید و تبدیل به آشپز بهتری شوید.
خبرنگاران: هیچ کس فکر نمی کرد زمانی برسد که تمام خبر ها بشود ماجرا های یک بحران سلامت جهانی و و کوشش علمی برای غلبه بر آن. ولی این اولین باری نیست که یک همه گیری توجه جهانیان را جلب نموده است. آنفلوآنزای اسپانیایی در سال های 1918 تا 1920 به یک چهارم جمعیت جهان...
گولاش یک غذای بین المللی از اهالی مجارستان بوده که بیش از صد سال است در رستوران های بین المللی اروپا سرو می گردد، حالا شاید بگویید از نامش خوشتان نمی آید، مهم نیست، هر چه دوست دارید آن را بنامید، چون خوشمزه است.