آشپزی

برترین روغن سرخ کردنی کدام است؟

سرخ کردن یکی از محبوب ترین روش ها برای فرآوری مواد غذایی است. این فرآیند اساساً احتیاج به گرم کردن روغن بین 150◦C تا 200◦C با هدف ایجاد شرایط مناسب برای حذف آب مواد غذایی دارد. غوطه وری غذا در روغن داغ باعث بخار آب می گردد و متعاقباً مقداری از روغن به غذا نفوذ...

23 مرداد 1400

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی در منزل

خبرنگارانـ گوجه یکی از اصلی ترین افزودنی هاست که به دو صورت پخته و خام در بیشتر غذا های ایرانی کاربرد دارد. گوجه سرشار از آنتی اکسیدان است؛ همچنین منبع غنی ویتامین c و لیکوپن محسوب می شود. فصل تابستان معمولاً زمان رسیدن گوجه فرنگی تازه است. گوجه های این...

19 مرداد 1400

طرز تهیه سالاد مرغ چربی سوز با ماست ایسلندی

امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ چربی سوز با ماست ایسلندی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

26 تیر 1400

طرز تهیه 2 نوع کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا خوشمزه

کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا بدن فر یکی از غذاهای فوری و ساده برای شام یا ناهار می باشد. کتلت های سیب زمینی پنیری با اضافه کردن ادویه های معطر مانند سیر و آویشن بسیار لذیذتر و خوش خوراک تر می شود.

13 تیر 1400

10 ماده غذایی که غذاهایتان را خوشمزه تر می نماید

این گزارش خبرنگاران زندگی درباره چند مواد اولیه ای است که همواره در آشپزخانه یک آشپز با زبردست وجود دارد. به شما توصیه می کنیم با استفاده از این مواد، ریسک های آشپزی خود را کاهش دهید و تبدیل به آشپز بهتری شوید.

9 دی 1399

ماجرای حیرت انگیز مری حصبه

خبرنگاران: هیچ کس فکر نمی کرد زمانی برسد که تمام خبر ها بشود ماجرا های یک بحران سلامت جهانی و و کوشش علمی برای غلبه بر آن. ولی این اولین باری نیست که یک همه گیری توجه جهانیان را جلب نموده است. آنفلوآنزای اسپانیایی در سال های 1918 تا 1920 به یک چهارم جمعیت جهان...

30 مرداد 1399

طرز تهیه گولاش غذای محبوب مجارستانی ها

گولاش یک غذای بین المللی از اهالی مجارستان بوده که بیش از صد سال است در رستوران های بین المللی اروپا سرو می گردد، حالا شاید بگویید از نامش خوشتان نمی آید، مهم نیست، هر چه دوست دارید آن را بنامید، چون خوشمزه است.

11 تیر 1399
تعداد: (27)