طرز تهیه مرغ بریان؛ با نکات ریز کلیدی برای طعمی بهتر!

به گزارش وبلاگ دبستانیها، مرغ از آن دسته غذاهای پرطرفدار و راحت است، که معمولا بیشتر افراد حداقل در هفته 2 بار در برنامه غذایی خود از مرغ استفاده می نمایند، ما در این مقاله می خواهیم به شما یک روش پخت بسیار مجذوب کننده و راحت مرغ بریان را آموزش دهیم، که این مرغ بریان جز غذاهای مجلسی و مهمانی است، شما با توجه به ذائقه خود می توانید این مرغ را مزه دار کنید، پس برای این آموزش با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

طرز تهیه مرغ بریان؛ با نکات ریز کلیدی برای طعمی بهتر!

با ما در وبلاگ دبستانیها بلاگ همراه باشید با آموزش این غذای لذیذ و خوشمزه!

مواد مورد احتیاج تهیه مرغ بریان
مرغ کامل 1 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز 3 عدد
سیر 10 حبه
گوجه فرنگی 1 عدد
زعفران دمنموده به اندازه لازم
آبلیمو به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم
فلفل به اندازه لازم
کره به اندازه لازم
زردچوبهبه اندازه لازم

طرز تهیه مرغ بریان؛ مرحله به مرحله

با طرز تهیه مرغ بریان همراه ما باشید.

مرحله اول : مزه دار کردن اولیه مرغ

ابتدا در یک ظرف درب دار مناسب یک عدد مرغ شسته شده کامل را قرار می دهیم و با نمک، فلفل سیاه و زعفران دم نموده به اندازه لازم تمام زیر و روی مرغ و درون شکم مرغ را به خوبی آغشته و مزه دار می کنیم، سپس 2 عدد پیاز، 5 حبه سیر و 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده و آبلیمو به اندازه لازم را زیر و روی مرغ و مقداری درون مرغ می ریزیم و درب ظرف را قرار داده و به مدت 5 ساعت در یخچال اجازه می دهیم تا استراحت کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سخاری

مرحله دوم : مخلوط سیر و کره و زعفران

در یک ظرف مناسب دیگر کره و زعفران دم نموده به اندازه لازم و 3 حبه سیر رنده شده را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم : خارج کردن مواد از مرغ

بعد از گذشت 5 ساعت مرغ را از یخچال خارج نموده و تمامی مواد (سیر، پیاز، فلفل دلمه ای) آغشته به آن را خارج می کنیم.

مرحله چهارم : مزه دار کردن نهایی مرغ

در یک ظرف مناسب فر (پیرکس) مرغ را قرار می دهیم و مخلوط (سیر، کره ، زعفران) را به تمامی زیر پوست مرغ و درون شکم مرغ آغشته می کنیم و سپس درون شکم مرغ 2 عدد سیر و یک عدد پیاز و 1 عدد فلفل دلمه ای کوچک خرد شده و یک عدد گوجه را در شکم مرغ می ریزیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیکن کوردن بلو خانگی

مرحله پنجم : پخت مرغ

فر را با دمای 190 درجه روشن می کنیم و ظرف مرغ را به مدت 2 ساعت در فر قرار می دهیم، تا مرغ ما به خوبی پخته گردد؛ بعد از گذشت 2 ساعت گیریل فر را روشن کنید تا روی مرغ سرخ گردد.

مرحله ششم : سرو مرغ

بعد از پخت مرغ آن را از فر خارج نموده و در ظرف سرو میریزیم، مرغ بریان خوشمزه ما برای ناهار آماده است امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

نکات پخت مرغ بریان

  • سایز مرغ بستگی به شما دارد که برای چه تعداد افراد می خواهید غذا آماده کنید.
  • مدت زمان استراحت مرغ معمولا 5 ساعت است تا به خوبی مرغ شما مزه دار گردد در صورت نداشتن زمان می توانید مدت زمان آن را کم کنید اما اگر بیشتر از 5 ساعت مثلا 12 تا 24 ساعت هم بماند هیچ مسئله ای پیش نمی آید و باعث میگردد مرغ شما خوشمزه تر هم گردد.
  • در صورت نداشتن کره می توانید از روغ زیتون یا روغن مایع بهره ببرید با توجه به علاقه خود اما نموده طعم بهتری به غذای شما می دهید.
  • در زمان آغشته کردن مواد (مخلوط سیر، کره، زعفران) در زیر پوست مرغ مراقب باشید که پوست مرغ شما پاره نگردد.
  • در شکم مرغ با توجه به علایق خود می توانید با خیلی چیزها آن را پر کنید مثلا آلو، کشمش و غیره… بعد از پر کردن شکم مرغ آن را با استفاده از نخ و سوزن یا خلال دندان ببندید.
  • اگر علاقه دارید مرغ شما آبدار گردد آن را در پیرکس قرار دهید در فر اما اگر تمایل دارید مرغ شما خشک باشد با استفاده از سیخ گردان فر مرغ خود را بپزید.
  • این غذا رو می توانید با برنج یا با نان سرو کنید.
  • برای تجربه کردن طعم بهتر مرغ بریان بعد از پخت روی مرغ را با مخلوط زعفران و روغن زیتون آغشته کنید.

امیدوارم از طرز تهیه مرغ بریان خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه مرغ بریان؛ با نکات ریز کلیدی برای طعمی بهتر!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ بریان؛ با نکات ریز کلیدی برای طعمی بهتر!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید