طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه
به گزارش وبلاگ دبستانیها، لینگوئین نام نوعی پاستا شبیه فتوچینی است اما از آن باریک تر و کمی گردتر است. این پاستا با ساردین و گوجه فرنگی تهیه می گردد و طعم خوبی دارد.
- تعداد: 2 تا 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- نمک دریایی
- یک کنسرو ماهی ساردین
- روغن زیتون
- 2 تا 3 حبه سیر رنده شده
- یک عدد ریشه رازیانه
- ¼ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
- یک پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
- 56.5 گرم آب سبزیجات
- یک عدد لیموترش میانه
- 1/3 پیمانه خرده های نان
- 350 گرم پاستا لینگوئین
طرز تهیه
- درون قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید و بگذارید بحوشد.
- تن ماهی ساردین را باز کنید و روغن آن را درون تابه بریزید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سیرها را بریزید و تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.
- رازیانه ها را تمیز کنید و ریز خرد کنید. آنها را درون تابه بریزید و به همراه نمک روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند و حالت کاراملی پیدا نمایند. پرک فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کنسرو گوجه فرنگی و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به حالت نیم جوش بماند تا آب آن تبخیر گردد.
- ساردین ها را به تابه اضافه کنید. پوست لیموترش را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید و به همراه خرده های نان تست درون مخلوط ساردین و گوجه فرنگی بریزید. مزه آن را بچشید و در صورت احتیاج نمک اضافه کنید.
- پاستاها را درون آب جوش بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
- پاستا را به همراه سس درون کاسه بریزید و روغن زیتون روی آن بریزید و با پوست رنده شده لیموترش آن را تزئین کنید.
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: dabestaniha64.quiz1.ir
شناسه مطلب: 37065
به "طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید