طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه

به گزارش وبلاگ دبستانیها، لینگوئین نام نوعی پاستا شبیه فتوچینی است اما از آن باریک تر و کمی گردتر است. این پاستا با ساردین و گوجه فرنگی تهیه می گردد و طعم خوبی دارد.

طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه
  • تعداد: 2 تا 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • نمک دریایی
  • یک کنسرو ماهی ساردین
  • روغن زیتون
  • 2 تا 3 حبه سیر رنده شده
  • یک عدد ریشه رازیانه
  • ¼ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • یک پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
  • 56.5 گرم آب سبزیجات
  • یک عدد لیموترش میانه
  • 1/3 پیمانه خرده های نان
  • 350 گرم پاستا لینگوئین

طرز تهیه

  1. درون قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید و بگذارید بحوشد.
  2. تن ماهی ساردین را باز کنید و روغن آن را درون تابه بریزید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سیرها را بریزید و تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.
  3. رازیانه ها را تمیز کنید و ریز خرد کنید. آنها را درون تابه بریزید و به همراه نمک روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند و حالت کاراملی پیدا نمایند. پرک فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کنسرو گوجه فرنگی و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به حالت نیم جوش بماند تا آب آن تبخیر گردد.
  4. ساردین ها را به تابه اضافه کنید. پوست لیموترش را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید و به همراه خرده های نان تست درون مخلوط ساردین و گوجه فرنگی بریزید. مزه آن را بچشید و در صورت احتیاج نمک اضافه کنید.
  5. پاستاها را درون آب جوش بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
  6. پاستا را به همراه سس درون کاسه بریزید و روغن زیتون روی آن بریزید و با پوست رنده شده لیموترش آن را تزئین کنید.
منبع: فوت و فن / food52.com

به "طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید