توسعه فناوری چاپگرهای پیشرفته، ثبت تصاویر روی مواد غذایی با دستگاهی دانش بنیان

به گزارش وبلاگ دبستانیها، توسعه فناوری های دیجیتال، چاپ مستقیم روی مواد غذایی را با استفاده جوهرهای خوراکی ممکن نموده است.

توسعه فناوری چاپگرهای پیشرفته، ثبت تصاویر روی مواد غذایی با دستگاهی دانش بنیان

به گزارش گروه علم و پیشرفت وبلاگ دبستانیها به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این شیوه احتیاج به استفاده از کاغذ خوراکی که روش مرسوم حال حاضر است را رفع می نماید و از واردات آن می کاهد.

ازجمله ویژگی های این محصول، کارتریج قابل شارژ و هد قابل شست وشوی آن است. این قابلیت سبب می گردد تا کیفیت سطح نهایی کار در این چاپگرها، با کیفیت عکس برابری کند.

مهم ترین عامل در خصوص کیفیت، فاصله چاپ است که نباید فاصله هد با سطح، زیاد یا کم باشد چرا که خطای یک میلیمتری سبب خراب شدن فرآیند چاپ می گردد. دقت بالای این محصول ایران ساخت سبب شده تا محصول نهایی، با کیفیت بالا و گویی که بر روی کاغذ و گلاسه کار شده است، باشد.

توسعه فناوری چاپ روی سطوح مختلف

این چاپگر به صورت مستقیم تصویر یا نوشته را بر روی سطح مواد غذایی گوناگون مانند کیک، خامه، فوندانت، ماکارونی، بیسکوئیت، نان، شکلات، نوقا، آب نبات و خمیر شکر صرف نظر از ارتفاع و شکل هندسی آن چاپ می نماید، اضافه کرد:

چاپگر مواد غذایی، مشابه داخلی نداشته و به لحاظ فنی، قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی خود است. البته که قیمت نمونه مشابه خارجی این محصول، 5 هزار دلار است که محصول ایرانی، حدود یک سوم این مقدار قیمت دارد و از خدمات پس از فروش نیز برخوردار است.

این دستگاه که تنها 67 کیلوگرم وزن دارد، از قابلیت اتصال به شبکه داخلی و شبکه وای فای برخوردار است و ضمن پشتیبانی از اپلیکیشن های موبایل، به واسطه منوی فارسی خود، از کاربری آسانی برخوردار است. این محصول هم اکنون علاوه بر پوشش بازار داخل، به کشورهای همسایه نیز صادر شده است.

طرح چاپگر مواد غذایی، با دریافت تسهیلات مصوب معاونت نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب طرح های فناورانه حوزه چاپ مورد حمایت قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

به "توسعه فناوری چاپگرهای پیشرفته، ثبت تصاویر روی مواد غذایی با دستگاهی دانش بنیان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توسعه فناوری چاپگرهای پیشرفته، ثبت تصاویر روی مواد غذایی با دستگاهی دانش بنیان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید