آنالیز عملکرد اجرای بازی با هواوی نوا 5T

به گزارش وبلاگ دبستانیها، هواوی نوا 5T ویژگی های مختلفی دارد که آن را به یکی از جذاب ترین میان رده های بازار تبدیل می نمایند. طراحی این گوشی خصوصا در نسخه بنفش توجه را به سوی خود جلب می نماید و نسبت به بقیه گوشی های موجود در بازار تا حد زیادی متمایز است.va 5T نه تنها باتری بزرگی دارد، بلکه به لطف پشتیبانی از شارژ سریع و پرقدرت 22.5 واتی ظرف تنها نیم ساعت 50 درصد از ظرفیت باتری دستگاه شارژ می گردد. ترکیب دوربین های دستگاه هم به جذابیت های آن اضافه می نماید، مواردی مثل دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی و دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی که در کنار 3 دوربین دیگر تکمیل می شوند.

آنالیز عملکرد اجرای بازی با هواوی نوا 5T

اما در این مطلب ما روی عملکرد نوا 5T در اجرای بازی های سنگین تمرکز داریم، چون این محصول تقریبا با نصف قیمت، سخت افزاری در حد یک گوشی هزار دلاری را در خود دارد! مواردی مثل 128 گیگابایت حافظه داخلی، 8 گیگابایت حافظه رم (در نسخه بالاتر) و چیپست 7 نانومتری کایرین 980 که پیش از این در گوشی هایی مثل پی 30 پرو دیده بودیم. در کنار همه اینها فناوری Turbo GPU 3.0 هواوی هم وجود دارد که به اجرای روان تر بازی ها یاری می نماید.

تا اینجا و روی کاغذ، به نظر می رسد نوا 5T یک گزینه بسیار مناسب برای کاربرانی است که می خواهند با کمترین هزینه، یک گوشی عالی برای بازی کردن داشته باشند. اما علاوه بر چیپست و حافظه رم، موارد دیگری هم هستند که اجرای روان بازی ها را برای یک گوشی پرچمدار ممکن می نمایند، چیزهایی مثل سرعت حافظه داخلی و میزان بهینه بودن عملکرد سیستم خنک نماینده دستگاه.

بر همین اساس تصمیم گرفتیم در این مطلب نحوه اجرا شدن چند بازی سنگین را با نوا 5T در دنیای واقعی آنالیز کنیم تا معین گردد واقعا این گوشی برای بازی کردن گزینه مناسبی است یا خیر.

امتیاز بنچمارک های هواوی نوا 5T چه می گویند؟

قبل از پرداختن به نحوه اجرای بازی ها، بد نیست نگاهی داشته باشیم به امتیاز گوشی نوا 5T در بنچمارک های مختلف سخت افزاری. اگر قصد خرید نوا 5T را داشته باشید می توانید همین بنچمارک ها را روی گوشی خودتان اجرا کنید تا معین گردد با خرید میان رده هواوی، دقیقا چقدر قدرت سخت افزاری بیشتر به دست می آورید:

  • کسب امتیاز 2502 در بنچمارک 3DMark Sling Shot Extreme OpenGL ES 3.1
  • کسب امتیاز 2240 در بنچمارک 3DMark Sling Shot Extreme Vulkan
  • کسب امتیاز 206159 در بنچمارک Antutu 3D
  • کسب امتیاز 3300 در بنچمارک GeekBench به شکل تک هسته ای
  • کسب امتیاز 9770 در بنچمارک GeekBench به شکل چندهسته ای
  • کسب امتیاز 7870 در بنچمارک PCMark Work 2.0

نکته جالب اینکه امتیازهای گوشی نوا 5T تا حد زیادی با هواوی پی 30 پرو شباهت دارند. اما آیا در خصوص تجربه اجرای بازی ها در دنیای واقعی هم می توان همین را گفت؟

عملکرد هواوی نوا 5T در اجرای بازی های سنگین

برای سنجیدن عملکرد نوا 5T در اجرای بازی های سنگین 2 موضوع را معیار قرار دادیم، اول متوسط FPS یا تعداد فریم در ثانیه که به یاری نرم افزار GameBench ثبت شد و دوم تجربه کاربری خودمان موقع اجرای هر بازی. نتایج اجرای بازی ها به توضیح زیر است:

اجرای Vainglory روی تنظیمات گرافیکی HIGH با نرخ 60 فریم در ثانیه

Vainglory یکی از بازی های سنگین موجود در دنیای اندروید به حساب می آید. هواوی نوا 5T به راحتی این بازی را با نرخ متوسط 60 فریم در هر ثانیه اجرا می نماید و تجربه کاربری شما هنگام بازی کردن کاملا روان و لذت بخش است. البته کمی پس از اجرای بازی به وضوح بدنه دستگاه گرم می گردد، اما حتی بعد از نیم ساعت بازی کردن هم میزان گرما طبیعی است و مسئله ای برای اجرای بازی ایجاد نمی نماید.

اجرای Asphalt 9 روی تنظیمات گرافیکی HIGH با نرخ 30 فریم در ثانیه

وقتی در خصوص بازی هایی با گرافیک سنگین صحبت می کنیم سری آسفالت یکی از اولین اسم هایی است که به ذهن می رسد. البته باید توجه داشته باشیم که شرکت گیم لافت اجرای نسخه آخر این بازی بسیار سنگین را روی بیشتر گوشی ها به 30 فریم در هر ثانیه محدود نموده است و تنها گوشی های معدودی این بازی را با نرخ 60 فریم اجرا می نمایند که نوا 5T جزوشان نیست.

اما با این وجود موقع اجرای آسفالت 9 روی نوا 5T تجربه کاملا روانی دارید بدون اینکه با مشکل داغ شدن بدنه یا توقف و پرش در بازی روبرو شوید.

اجرای Mobile Legends: Bang Bang روی تنظیمات گرافیکی HIGH با نرخ 60 فریم در ثانیه

موبایل لجندز هم یکی دیگر از بازی های گرافیکی و نسبتا سنگین است که فضاهای بزرگی دارد اما با این وجود به راحتی توسط نوا 5T اجرا می گردد. موقع اجرای این بازی تعداد فریم از 60 کمتر نمی گردد و با توجه به خنک بودن بدنه به نظر نمی رسد دستگاه برای اجرای بازی تحت فشار چندانی قرار داشته باشد.

اجرای PUBG Mobile روی تنظیمات گرافیکی HDR ULTRA با نرخ 40 فریم در ثانیه

ظاهرا پابجی تنها بازی ای به حساب می آید که می تواند برای نوا 5T چالش ایجاد کند! البته پابجی در ابتدای کار روی نوا 5T با نرخ 60 فریم در ثانیه اجرا می گردد، اما هرچه به بازی ادامه می دهیم بدنه داغ تر می گردد و تعداد فریم کاهش پیدا می نماید، تا جایی که دیگر بازی کردن چندان دلپذیر نیست و تعداد فریم ها هم از 40 فراتر نمی رود. بنابراین اگر می خواهید با نوا 5T پابجی بازی کنید باید تنظیمات گرافیکی بازی را کاهش دهید.

اجرای NBA 2K19 روی تنظیمات گرافیکی ULTRA HIGH با نرخ 60 فریم در ثانیه

هرچند نسخه 2020 این بازی هم عرضه شده، اما چون قبلا اجرای نسخه 2019 را روی پی 30 پرو امتحان نموده بودیم، برای مقایسه روی نوا 5T نیز همین نسخه را نصب کردیم. نتیجه اینکه میان رده هواوی به همان خوبی پرچمدار این شرکت قادر است بازی NBA را اجرا کند و حتی پس از حدود یکربع بازی کردن هم مسئله ای از لحاظ داغ کردن بدنه یا کاهش توان گرافیکی به چشم نمی خورد.

البته باید توجه داشت که NBA 2K19 یکی از بازی هایی به حساب می آید که از فناوری GPU Turo 3.0 هواوی پشتیبانی می نماید و به همین دلیل است که روی نوا 5T انقدر روان و عالی اجرا می گردد.

فناوری GPU Turbo 3.0 چیست و در اجرای بازی ها چه تاثیری دارد؟

این فناوری یکی دیگر از خصوصیات پرچمداران هواوی است که روی نوا 5T هم عرضه می گردد. هواوی می گوید این فناوری پاسخ لمسی گوشی را موقع اجرای بازی افزایش می دهد، متوسط تعداد فریم ها را بالا می برد و در عین حال باعث می گردد چیپست موقع اجرای بازی تا 10 درصد باتری کمتری مصرف کند. این فناوری به شکل پیش فرض موقع اجرای بازی فعال می گردد و لازم نیست کاربر در تنظیمات دستگاه تغییری ایجاد کند، اما باید توجه داشته باشید که پشتیبانی از این فناوری همه بازی ها را شامل نمی گردد و به 25 عنوان محدود خواهد بود.

بعضی از مهم ترین عناوین که از فناوری GPU Turbo 3.0 در گوشی نوا 5T پشتیبانی می نمایند به توضیح زیر هستند:

  • Fortnite
  • Knives Out
  • Battle Bay
  • Crazy Taxi
  • Real Racing 3
  • Into the Dead 2
  • NBA 2K19
  • Dragon Nest M
  • Duel Links
  • PES2019
  • DRAGON BALL LEGENDS
  • FIFA Mobile
  • Free Fire
  • Minecraft
  • Helix
  • Plants vs. Zombie Heroes
  • Subway Surfers
  • Brawl Stars
  • Speed Drifters

جمع بندی

اگر گیمر هستید اما نمی خواهید برای خرید یک پرچمدار گران قیمت هزینه کنید، دو انتخاب بیشتر باقی نمی ماند. یک انتخاب گوشی های گیمینگ هستند که نسبت به نوا 5T مزیت هایی دارند مثل صفحه نمایش OLED با نرخ 90 یا 120 هرتز، قدرت سخت افزاری بالاتر و باتری بزرگتر. در طرف دیگر میان رده هواوی را داریم که با قیمت پایین تری عرضه می گردد و در ایران از پشتیبانی رسمی برخوردار است.

نوا 5T در عین حال که می تواند بازی های سنگین را به شکل روان برای شما اجرا کند، نسبت به گوشی های گیمینگ چند مزیت قابل توجه دارد، از جمله اینکه ظریف، باریک و سبک تر است، دوربین بهتری دارد و لوازم جانبی برای آن راحت تر پیدا می گردد. اگر شما حاضر هستید این موارد را برای داشتن بهترین صفحه نمایش یا بهترین پردازشگر گرافیکی ممکن فدا کنید، گوشی های گیمینگ با قیمت بالاتر انتخاب مناسبی برای شما خواهند بود، اما نوا 5T برای کاربرانی مناسب تر است که یک گوشی زیبا و با کیفیت می خواهند و به بازی کردن نیز علاقه مند هستند.

برای آشنایی با بقیه ویژگی های این محصول، از شما دعوت می کنیم ویدیوی آنالیز هواوی نوا 5T را تماشا کنید.

منبع: دیجیکالا مگ

به "آنالیز عملکرد اجرای بازی با هواوی نوا 5T" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز عملکرد اجرای بازی با هواوی نوا 5T"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید